Ölands Gymnasium / Gymnasiet / Framtidsmässan 2017

Framtidsmässan 2017

Välkomna till framtidsmässa för åk 3 och 2 på Jenny, Kagg, Stagg, Ölands Gymnasium, CIS, Fria Läroverken, Dag Hammarskjöld m.fl.

Denna dag ger dig en unik möjlighet att få lyssna och ställa frågor till informatörer från olika universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, utlandsstudier, representanter från yrkeslivet, m.fl.

Framtidsmässan är till både för dig som inte alls vet vad du skall göra efter gymnasiet och för dig som vet ungefär vad du vill syssla med. Motsvarande information så här samlad kan du inte få efter gymnasiet så passa på att lyssna och ställa frågor till våra informatörer.

Mässprogram

Föreläsning: "Vår bästa tid är nu" av Micke Gunnarsson
Om föreläsningen: "Idag fick jag för första gången möjlighet att lyssna på honom live under en timme. En sådan där timme som man önskar inte ska ta slut."

kl. 08.10 - 08.55, Jenny Nyströmsskolans Aula
Föreläsning för Kagg, Stagg, CIS och Dag Hammarskjöld gymnasiet.

kl. 09.10 - 09.55, Jenny Nyströmsskolans Aula
Föreläsning för Jenny, Ölands Gymnasium, Plusgymnasiet och Fria läroverken.

kl. 09.00-14.00
lnformationspass och bokbord 
Utbildningsanordnare från hela lander informerar. Du har under dagen möjlighet att gå på en mängd olika informationspass som antingen är 20 eller 50 minuter långa. Dessutom har de flesta informatörer bokbord i gallerian på Jenny Nyströmsskolan. Där kan du också få information samt ställa dina frågor.

Läs mer om utställare och om informationspassen i vårt programhäfte.

VÄLKOMNA
önskar
Studie- och yrkesvägledarna inom Kalmarsunds gymnasieförbund

Programhäfte Framtidsmässan