GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Vård- och omsorgslärare inriktning social omsorg

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 620 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Axel Weüdelskolan är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med inriktning mot gymnasial vuxenutbildning, grundläggande vuxenutbildning, SFI, lärvux samt vård och omsorg. Antalet studerande är ca 1 100 och anställda ca 50.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker vård- och omsorgslärare inom vuxenutbildningen. Vi erbjuder fyra inriktningar inom vård- och omsorg: hälso- och sjukvård, äldreomsorg, funktionsnedsättning och psykiatri.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa i yrkesämnen som förekommer inom vård och omsorgsutbildningen. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, att du har elevens lärande i fokus, att du är positiv och flexibel samt att du brinner för utvecklingsarbete.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i användning av digitala verktyg.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-14

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>