GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

SFI-lärare

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Axel Weüdelskolan är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med inriktning mot gymnasial vuxenutbildning, grundläggande vuxenutbildning, SFI, lärvux samt vård och omsorg. Antalet studerande är ca 1 400 och anställda ca 65.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde 26 oktober 2020. Vi tillämpar löpande rekrytering.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska för invandrare på studieväg 1. Delta i fortlöpande arbetslagsarbete samt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Behörig lärare i svenska för invandrare. Vi ser att du har mycket god samarbetsförmåga, att du är flexibel och att du har ett stort engagemang. Du tycker om att arbeta i arbetslag och ser möjligheter med det. Du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med kollegor. Du använder digitala verktyg i undervisningen och är intresserad av digital utveckling.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-08

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>