GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i dans

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.

Den tjänst är placerad på Jenny Nyströmskolan.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid 20%
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisningen innebär undervisning i Dansteknik (jazz) och Dansträning (street). Kurserna kan ev. bytas ut beroende på din kompetens.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med yrkeserfarenhet inom dans. Vi ser gärna att du har erfarenhet av professionellt arbete och samarbete med branschen parallellt med din undervisning. Av arbetsgivaren bedömd kompetens som innebär lämplighet för tjänsten samt personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Löpande rekrytering! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>