GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Gymnasielärare i sva till Komvux

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.

Axel Weüdelskolan är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med inriktning mot gymnasial vuxenutbildning, grundläggande vuxenutbildning, SFI, lärvux samt vård och omsorg. Antalet studerande är ca 1 400 och anställda ca 65.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Tillträde 2 januari 2023 eller enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasial nivå inom den kommunala vuxenutbildningen. Vi bedriver studier både dag- och kvällstid med både ett reguljär- och ett distansupplägg. IKT används som en naturlig del i undervisningen.

Du driver pedagogisk och didaktiskt skolutveckling i ett kollegialt klimat. Det innebär att du samarbetar väl med kollegor och du skapar goda relationer till dina elever samt ser möjligheter, besitter gedigna pedagogiska metoder och strategier och kan omsätta dem i praktisk handling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet i svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, att du har elevens lärande i fokus, att du är positiv och flexibel samt att du brinner för utvecklingsarbete. Du använder formativ bedömning som grund för ditt bedömningsarbete. Du är kreativ och du har ett flexibelt förhållningssätt.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i användning av digitala verktyg.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-09

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Vi tillämpar löpande rekrytering. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>