GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare till YH Cloud and IT-infrastructure specialistKalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Arbetat som lärare inom IT eller varit verksam som IT-konsult med pedagogisk erfarenhet
  • Omfattning: Heltid / deltid Enligt överenskommelse kring tid för de aktuella kurserna
  • Löneform: Månadslön
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Att utifrån de kursplaner som är framtagna till utbildningen utforma och genomföra de kurser som ingår i utbildningen. Administration, betygsättning och uppföljning av LIA är en del av arbetsuppgifterna. Samarbeta med de aktörer som är knutna till utbildningen och ha en aktiv dialog med ledningsgruppen. Eftersom en del kurslitteratur kommer att vara på engelska behöver du kunna behärska det engelska språket på ett adekvat sätt.

Kvalifikationer

Goda kunskaper inom Microsoft klient och serveroperativ.

Goda kunskaper inom nätverk och kommunikation.

Meriterande: Certifieringar från tex Microsoft, Cisco, VMware

Kunskaper inom Linux, servervirtualisering VMware/Hyper-V, Office365, Powershell, Phyton, IT-säkerhet.

Erfarenhet av att migrera och drifta applikationer och IT-tjänster i publika molnsystem som Microsoft Azure och/ Amazon Web services (AWS)

Behärska det engelska språket i tal och skrift.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-27

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>