GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i engelska, svenska som andraspråk samt matematik

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: .
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tidsbegränsat till: Tjänsten är en visstidsanställning under tiden 2019-11-01--2020-06-23
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i engelska, svenska som andraspråk och matematik för grundskolans senare år. Gärna med specialpedagogisk erfarenhet och kompetens.
Du kommer i huvudsak arbeta på vårt språkintroduktionsprogram.

Vi arbetar med en-till-en koncept vilket innebär att IKT används som en naturlig del
av undervisningen.
Du skall ha god samarbetsförmåga, vara intresserad av att arbeta i arbetslag och ha stort intresse för skolutveckling. Det är viktigt att du vill skaffa Dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarprofession.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Legitimerad lärare. Bifoga lärarlegitimation i din ansökan. Vi fäster stor vikt vid din
personliga lämplighet för läraryrket.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-14

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-10-14 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>