GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Gymnasielärare i matematik

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde 23-01-09
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa elever som har behov av extra stöd i olika matematikkurser. Du får tillsammans med respektive elev hitta lösningar för hur och på vilka tider som ni kan träffas, med hänsyn till elevernas behov och schema. Undervisningen kan bli både med enskilda elever och i mindre grupper. Du kommer ansvara för att examinera och betygsätta de elever som du undervisar.
Tillsammans med dina kollegor skapar ni utvecklande studiemiljö för eleverna, en studiemiljö som genomsyras av det formativa arbetssättet och en hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Du är behörig att undervisa i matematik och fysik. Du ska vara intresserad av att arbeta i arbetslag och ämneslag och delta i olika utvecklingsgrupper. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för läraryrket.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-11

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>