GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Vårdlärare med inriktning social omsorg inom vuxenutbildningen

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Axel Weüdelskolan är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med inriktning mot gymnasial vuxenutbildning, grundläggande vuxenutbildning, SFI, lärvux samt vård och omsorg. Antalet studerande är ca 1 400 och anställda ca 65.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt övernskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Från och med hösten 2021 så gäller nya kurser för vård- och omsorgsutbildningar i Sverige. Behovet av vårdutbildningar ökar inom vuxenutbildningen och för att möta behovet inom specialpedagogik och inom social omsorg söker vi på Axel Weüdelskolan en vård- och omsorgslärare inom vuxenutbildningen.

Du undervisar i kurser inom vård- och omsorgsutbildningar och du deltar i det löpande arbetet i arbetslaget. Du gör uppföljningar inom APL. Du bidrar till att utveckla verksamheten genom att aktivt delta i det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa i yrkesämnen som förekommer inom vård och omsorgsutbildningen. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, att du har elevens lärande i fokus, att du är positiv och flexibel samt att du brinner för utvecklingsarbete.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i användning av digitala verktyg.

Erfarenhet krävs.

Merit är kompetens inom det sociala omsorgsområdet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>