GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i engelska, vikariat 80 %

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 620 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Du skall ha lätt för att samarbeta med elever, kollegor samt övrig personal på skolan samt vara intresserad av att arbeta i arbetslag. Det är viktigt att du vill skaffa Dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarprofession.
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: 2019-08-13 eller efter överenskommelse. Ferietjänst. Månadslön
  • Tidsbegränsat till: Tjänsten är vikariat (80 %) under tiden 2019-08-13--2020-06-19
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet som lärare och behörighet att undervisa i engelska. Du kommer att arbeta på nationellt program. I tjänsten ingår även mentorskap.
Vi arbetar med en-till-en koncept vilket innebär att IKT används som en naturlig del i undervisningen.
Du som söker är flexibel och kreativ, har goda idéer om hur undervisningen och skolan kan
utvecklas. Har du ett öppet synsätt, respekterar elevernas olikheter och är lyhörd för elevernas behov och har erfarenhet av digitala hjälpmedel är du rätt person för oss.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med lärarlegitimation i engelska.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för läraryrket.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-18

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 juni. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>