GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare med bred kompetens

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2021-08-16 Semestertjänst med möjlighet till förlängning. Löpande rekrytering kommer att tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta som korttidsvikarie och ha din utgångspunkt från Lars Kaggskolans Resurscentrum. Som korttidsvikarie kommer du att hjälpa till att starta upp lektioner i olika ämnen och kurser då ordinarie lärare är frånvarande.

Resurscentrum (RC) är bemannat hela skolveckan och delvis vid lov. Elever kan komma till RC och arbeta mot såväl långsiktiga som kortsiktiga mål. Som lärare vid Resurscentrum bedriver du ingen egen undervisning och du sätter inte betyg.
Eftersom jobbet består av två delar innebär det en omväxlande vardag där en stor del av tjänsten handlar om att bygga relationer.

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget är personliga egenskaper av största vikt. Du behöver kunna möta elever på den nivå där de befinner sig, skapa förtroende, vara flexibel och öppen för olika lösningar och trygg i dig själv.

Då uppdraget handlar om att vikariera i olika ämnen och kurser ser vi gärna att du har lång erfarenhet och en bred ämneskompetens, med en bakgrund som grundskollärare eller gymnasielärare.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-01

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>