GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Pedagogisk assistent till Gymnasiesärskolan

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som pedagogisk assistent som på våra elever.

Anställning

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Vi ser gärna att du har erfarenhet av AKK och lågaffektivt bemötande.
 • Omfattning: Deltid 82,5% uppehållstjänst. Ledigt vid lov. Deltidslön cirka 75%.
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Arbetstid: Dagtid
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Vi söker pedagogiska assistenter till Gymnasiesärskolan. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att tillsammans med lärarna stödja eleverna i sitt lärande. Det handlar om såväl elevernas personliga utveckling, hjälp med pedagogik som viss omsorg. Du är flexibel och beredd att hjälpa till där det behövs. Du har ett bra bemötande, kan kommunicera på ett tydligt sätt, har empatisk förmåga och har lätt för att arbeta i grupp. Ett serviceinriktat förhållningssätt är en självklarhet i vår verksamhet. Här hjälps vi åt så att alla får växa och utvecklas. Det gäller även dig, där du får möjlighet att utvecklas i nära samarbete med kollegor i arbetslag och genom kontinuerlig kompetensutveckling.
Vi arbetar för tillfället med att se till att skapa ett tillgängligt lärande för alla elever, dels genom visuellt stöd och dels genom alternativ kompletterande kommunikation (AKK).

Kvalifikationer

Meriterande att du har arbetat med personer med intellektuell funktionsvariation, inom vården eller LSS. En gymnasieutbildning inom Barn och Fritid eller Vård och Omsorg eller liknande är till din fördel.

Kontaktpersoner

 • Anders Nord
  Planerare
  0480-45 18 56070-576 34 80
  E-post: Anders Nord
 • Benny Glaad
  Skoladministratör
  04804517850727087322
  E-post: Benny Glaad

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-09

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>