GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare till RL-programmet inriktning bageri

• Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid 60-80 %
  • Löneform: Månadslön
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tjänsten är ett vikariat t o m den 20 december 2019 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i bageri- och konditorikurser på RL-programmet. Vi arbetar med en-till-en koncept vilket innebär att IKT används som en
naturlig del av undervisningen.
Du som söker är flexibel och kreativ, har goda idéer om hur undervisningen och skolan kan utvecklas.
Har du ett öppet synsätt, respekterar elevernas olikheter och är lyhörd för elevernas
behov och har erfarenhet av digitala hjälpmedel är du rätt person för oss.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare att undervisa på gymnasiet. Du skall ha lätt för att samarbeta med elever, kollegor samt övrigt personal i skolan samt vara intresserad av att arbeta i arbetslag.
Vi söker dig som har ett stort engagemang för yrket såväl som för gymnasieelever.
Det är viktigt att att du vill skaffa dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarproffession.
Arbetsglädje och drivkraft är viktiga egenskaper då du kommer att ingå i vårt
arbetslag på RL-programmet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-01

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 11 november 2019. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>