GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Speciallärare

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 620 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som speciallärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid Tjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst, omfattning 100 %, månadslön.
  • Löneform: Månadslön
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig speciallärare som kommer att arbeta både med elever och arbetslag, men även med att förbättra skolans organisation runt elever i behov av särskilt stöd.
Du kommer också att arbeta med:

• att identifiera, analysera och delta i arbetet med elever och tillsammans med övriga i arbetslagen arbeta målinriktat för att skapa en god undervisnings- och lärmiljö utifrån våra styrdokument. Ditt fokus ligger på kartläggning på organisations-, grupp- och individnivå. På samtliga nivåer arbetar du med att initiera, stödja och arbeta med processen kring arbetet med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.

• leda elevhälsans arbetslag samt handleda undervisande pedagoger för att tillsammans hitta framgångsfaktorer som genomsyrar undervisningen.

• systematiskt utveckla verksamheten för att effektivera och förbättra undervisningen och på så sätt öka måluppfyllelsen hos eleverna.

Kvalifikationer

Du ska ha goda kunskaper om elever med olika särskilda behov, förmåga att se hur den enskilda
elevens behov bäst tillgodoses, ha god samarbetsförmåga, vara intresserad av att samverka med
skolledningen samt att både leda och arbeta i arbetslag samt ha stort intresse för skolutveckling.
Vi väger även in personlig lämplighet.
Från och med 1 december 2013 gäller legitimationskrav vid tillsvidareanställning.
Bifoga din legitimation i din ansökan.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-17

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>