GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i svenska som andraspråk

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid 100%
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisa i svenska som andraspråk på gymnasienivå samt del av tjänst som resurs i vår studiehall. I studiehallen kommer du att vara behjälplig med stöd i svenska som andraspråk samt eventuellt ytterligare ämnen. Du kommer att tillhöra ett arbetslag på skolan och delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår även mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i svenska som andraspråk på gymnasienivå och som har lärarlegitimation. Om du har ytterligare ämne i din kompetens är detta meriterande.

Du skall ha god samarbetsförmåga med elever, lärare och övrig skolpersonal samt ha ett tydligt ledarskap, och stor tro på elevers förmåga att nå goda studieresultat. Du behöver även vara intresserad av att arbeta i arbetslag, ha ett gott medarbetarskap och ha intresse för skolutveckling.

Eftersom vi arbetar med en-till-en koncept är IKT en naturlig del av undervisningen. Vi väger in personlig lämplighet och det är viktigt att du vill skaffa dig nya kunskaper och utveckla din lärarprofession.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-23

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Vi anställer med löpande rekrytering. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>