GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Yrkeslärare i vård- och omsorgsämnen

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Ölands utbildningscenter är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Ölands utbildningscenter är en trivsam skola som omfattar flera olika skolverksamheter. Vi erbjuder vuxenutbildning i form av yrkesutbildningar inom bl.a. kök och restaurang, vård och omsorg, barnskötare/elevassistent och djurskötare inom mjölkproduktion, kurser på grundskolenivå och gymnasial nivå, SFI samt Lärvux. Sammanlagt har vi 270 elever och 20 personal.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid / deltid 80-100 %
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisning i vård- och omsorgsämnen

Kvalifikationer

Yrkeslärare samt legitimerad sjuksköterska.

Du ska vara en ansvarskännande person som tycker det är roligt med utmaningar, respekterar elevernas olikheter, har förmågan att se möjligheter, inspireras av utvecklingsarbete och kan samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-07

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>