GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare till Gymnasiesärskolan - Bild och media

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet av arbete med elever med intellektuell funktionsnedsättning är önskvärd.
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tidsbegränsat till: Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet, med möjlighet för förlängning.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

GYSÄR:s vision är Här får alla växa och utvecklas. Det innebär att såväl personal som elever ska ges stöd och stimulans så att vi tillsammans utvecklas så långt som möjligt. Vi lägger vikt vid såväl kunskapsutvecklingen som den sociala utvecklingen för att stärka varje individs självkänsla samt vilja och förmåga att lära. Det innebär att vi arbetar intensivt med tillgängligt lärande genom kompetensbegreppet.

Vi söker en lärare till Gymnasiesärskolans nationella program, som är behörig att undervisa bild och media på grundskolan eller gymnasiet. Meriterande är du som har lärarlegitimation inom specialpedagogik/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.

Som lärare på gymnasiesärskolan så leder du arbetet kring eleven tillsammans med dina kollegor. Ett lösningsfokuserat medarbetarskap som skapar de bästa förutsättningarna för att möta varje elev utifrån individens behov och förutsättningar - det tar vi för givet.

Du har en relationell elevsyn, har en god samarbetsförmåga, drivs av att arbeta i team, har ett gediget intresse för skolutveckling med fokus på tillgänglig lärmiljö, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande genom kollegial metod.

Välkommen att söka arbete hos oss på Gymnasiesärskolan!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Lärarlegitimation inom specialpedagogik/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning är meriterande.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-18

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>