GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 180 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2021-08-16 eller enligt överenskommelse Löpande rekrytering kommer att tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Till Lars Kaggskolans El- och energiprogram inom Kalmarsunds Gymnasieförbund söker vi nu en yrkesperson med dokumenterade kunskaper inom ämnena ellära och elektromekanik. Kurserna är grundläggande kurser i årskurs 1. Tjänsten innebär även ett mentorskap där du har ett nära samarbete med elevhälsan och vårdnadshavarna för att eleverna ska trivas, ha hög närvaro samt uppnå hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker en yrkesperson som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Lars Kaggskolans El- och energiprogram. Tjänstens huvudinnehåll är praktisk och teoretisk undervisning i gymnasiekurser på El- och energiprogrammet. Vi söker dig som arbetar inom något av områdena elteknik eller automation. Meriterande om du är auktoriserad starkströmselektriker. Du har goda yrkeskunskaper samt har lätt för att handleda. Du ska vara kunnig, engagerad och trivas med att arbeta med och handleda ungdomar. Med ditt engagemang ger du eleverna utmärkta förutsättningar i att utvecklas så långt som möjligt. Du är en person som är bra på att samarbeta men tar samtidigt stort eget ansvar, du är flexibel samt gillar att ta initiativ och se möjligheter. Självklart är du utvecklingsbenägen och nyfiken på nya utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-02

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>