GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Samordnare med tjänstgöring på IM-programmet

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2022-08-15 eller enligt överenskommelse Löpande rekrytering tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en samordnare som särskilt ska arbeta med Kalmarsunds gymnasieförbunds mottagningsfunktion för Introduktionsprogrammen. I samverkan med rektorerna för Introduktionsprogrammen, antagningssekreterare samt övriga professioner i mottagningsfunktionen ska du arbeta fram strukturer och rutiner för förbundets antagning och mottagning till IM och också arbeta enligt dessa. I uppdraget ingår även andra samordnande uppdrag kring nyanländas lärande samt praktiksamordning för elever vid Introduktionsprogrammen. Det är viktigt att du är lyhörd för önskemål och behov som som finns i organisationen samtidigt som du kan väga samman olika önskemål till en helhetslösning.
Arbetet är administrativt och du kommer också att ha mycket kontakt med människor, både inom och utom organisationen. Dessutom ingår kontakt med elever, både på individ- och gruppnivå.

Kvalifikationer

Du har adekvat högskoleutbildning, är strukturerad och noggrann och har en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du har en god förmåga att samverka med andra samt att du är lösningsfokuserad. Tjänsten kräver god datorvana samt att du kan uttrycka dig korrekt i tal och skrift.
Erfarenhet från skolområdet och/eller som administratör är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-07

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>