GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i musik, inriktning sång och ensemble

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid 65%. Under läsåret 20/21 finns underlag för ytterligare 10%
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för undervisning samt mentorskap för ca.15 elever. Inom det Estetiska programmet på Jenny Nyströmskolan strävar vi efter att våra elever ska nå höga mål och var väl förberedda inför högre studier. I centrum för arbetet står att jobba med vår undervisning på ett sådant sätt att eleverna får de bästa förutsättningarna för att klara sin gymnasieexamen med så höga betyg som möjligt.
Vi som jobbar på Estetiska programmet, som består av samtliga fem inriktningarna, är ett arbetslag på ca tjugo lärare med en vilja att jobba tillsammans i alla våra projekt. Fem av oss är musiklärare med skiftande typer av specialistkompetens.
Du kommer att i huvudsak undervisa i sång inom ämnet Instrument eller sång men också vara en stor del av ensemble i kurserna Ensemble och körsång samt Ensemble 2.
Vi vill att du tillsammans med oss ska arbeta för att ge ungdomarna goda möjligheter till en positiv social utveckling och du ska skapa gynnsamma förutsättningar för inlärning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare med inriktning mot sång med afro-inriktning. Vi vill att du är intresserad av att jobba både med enskilda sångelever i olika genrer såväl som med afro-ensembler. Sångelevernas sceniska uttryck är viktigt för oss, inte minst i samband med våra återkommande konserter där erfarenhet från gig-/liveframträdanden efterfrågas.
Tjänsten innehåller i huvudsak sång- och ensembleundervisning men även andra kurser som till viss del kan styras utifrån din kompetens. En fördel är om du har instrumentala kunskaper i någon form av blåsinstrument.
Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot ungdomar och som vill arbeta i en modern gymnasieskola med ett helhetsperspektiv på lärande. Du ska också vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Urval och intervjuer sker löpande. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>