GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare matematik till Komvux

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden. Möjlighet finns till förlängning
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisning i gymnasiala kurser inom vuxenutbildningen på gymnasienivå.

Kvalifikationer

Behörig lärare inom matematik på gymnasialnivå gärna i kombination med andra ämnen inom gymnasial eller grundläggande nivå inom vuxenutbildningen.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-03

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>