GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare SFI och grundläggande SVA 80%

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Ölands utbildningscenter är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Ölands utbildningscenter är en liten och trivsam skola som omfattar flera olika skolverksamheter. Vi erbjuder vuxenutbildning i form av yrkesutbildningar inom bl.a. Kök och restaurang och Vård och omsorg, kurser på grundskolenivå och gymnasial nivå, SFI samt Lärvux. Sammanlagt har vi 270 elever och 25 personal.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform:
  • Tillträde: 2021-03-08 eller enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska för invandrare och svenska som andraspråk på grundläggande nivå. TJänsten omfattar 80 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation. Arbetslivserfarenhet från området är en merit. Du ska vara en ansvarskännande person som tycker det är roligt med utmaningar, respekterar elevernas olikheter, har förmågan att se möjligheter, inspireras av utvecklingsarbete och kan samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>