GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare till Hantverksprogrammet - Frisör, hår- och makeupstylist

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Omfattning 80% - 100% Tillträde: 2021-08-15 eller enligt annan överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny medarbetare till Hantverksprogrammet.
Vi söker en lärare som är ansvarstagande, självgående, flexibel, engagerad, förtrogen med styrdokumenten och är intresserad av elevers kunskapsutveckling, både kunskapsmässigt och socialt.
Inom Hantverksprogrammet har vi två utgångar, frisör samt hår-och makeupstylist. Vi bedriver även vuxenutbildning med inriktning mot frisör.
Du kommer företrädesvis att undervisa på utgången hår- och makeupstylist.

Kvalifikationer

Vi vill helst att du har en adekvat utbildning inom hår- och makeup. Har du även pedagogisk utbildning är det meriterande. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för läraryrket.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-12

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>