GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i matlagningskurser på gymnasiet

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Deltid 50 %, månadslön, ferietjänst.
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Arbetstid: Dagtid
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för undervisning i de matlagningskurser som ingår i restaurang- och livsmedelsprogrammet. I tjänsten ingår även APL-besök när eleverna är ute på praktikplatser samt viss anskaffning av dessa platser.
Vi arbetar med en-till-en koncept vilket innebär att IKT används som en naturlig del av undervisningen.
Du som söker är flexibel och kreativ, har goda idéer om hur undervisningen och skolan kan utvecklas. Har du ett öppet synsätt, respekterar elevernas olikheter och är lyhörd för elevernas
behov och erfarenhet av digitala hjälpmedel är du rätt person för oss.

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du är legitimerad lärare med lärarlegitimation. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för läraryrket.
Du skall ha lätt för att samarbeta med elever, kollegor samt övrig personal på skolan samt vara intresserad av arbeta i arbetslag. Det är viktigt att du vill skaffa dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarprofession.

Kontaktpersoner

 • Marie Wolke
  Rektor
  0480-45 17 17070-275 91 58
  E-post: Marie Wolke

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-12

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Rekrytering sker löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>