GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i matematik och NO-ämnen på gymnasienivå

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 620 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i matematik och inom NO-ämnen på gymnasienivå, Du kommer ha merparten av din tjänst på det naturvetenskapliga programmet. Vi arbetar med en-till-en koncept vilket innebär att IKT används som en naturlig del i undervisningen.
Vi söker en person som har ett ett driv för pedagogisk och didaktiskt skolutveckling i ett kollegialt klimat. Det innebär att du ska ha god samarbetsförmåga, arbeta i arbets- och ämneslag, skapa goda relationer till dina elever, se möjligheter, besitta gedigna pedagogiska metoder och strategier och kan omsätta dem i praktisk handling.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för läraryrket.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-14

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Rekrytering kommer ske fortlöpande (innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen). Ansök därmed så snart som möjligt Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>