GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Bygglärare med inriktning mot husbyggnad (byggnadsträarbete)

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2020-08-11 Löpande rekrytering kommer att tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Lars Kaggskolans Bygg- och anläggningsprogram. Tjänstens huvudområde är praktisk och teoretisk undervisning i husbyggnadsrelaterade kurser (byggnadsträarbete) för gymnasieprogrammets elever samt även för eftergymnasiala elever i uppdragsutbildningar. Tjänsten innebär även ett mentorsskap där du har ett nära samarbete med elevhälsan och vårdnadshavarna för att eleverna ska trivas, ha hög närvaro samt uppnå hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Till gymnasielärartjänst på Bygg- och anläggningsprogrammet söker vi i första hand behöriga lärare med ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du ska ha arbetat yrkesmässigt som snickare och även ha yrkesbevis inom området. Du kommer undervisa på byggprogrammets inriktning husbyggnad med fokus på byggnadsträarbete. Du har goda ämneskunskaper och genom ditt formativa arbetssätt och engagemang ger du eleverna utmärkta förutsättningar i att utvecklas så långt som möjligt. Du är en person som är bra på att samarbeta men tar samtidigt stort eget ansvar, du är flexibel samt gillar att ta initiativ och se möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-24

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>