GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Fordonslärare

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 620 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 180 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2019-08-13
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i fordonsämnen. Som lärare på Fordons- och transportprogrammet kommer du dessutom att arbeta i arbetslag samt ämneslag och delta i olika utvecklingsgrupper. Du och dina kollegor skapar en utvecklande studiemiljö för eleverna, en studiemiljö som genomsyras av det formativa arbetssättet och en hög måluppfyllelse. Utöver undervisning ingår det även handledning/mentorskap i uppdraget.

Kvalifikationer

Till gymnasielärartjänsten på Fordons- och transportprogrammet söker vi legitimerade fordonslärare med ett stort kontaktnät i branschen alternativt en erfaren mekaniker med ett genuint intresse av att undervisa och arbeta med ungdomar. Tjänsten är en allmän visstidsanställning och dess omfattning är i dagsläget inte klart, det kan röra sig om hel- eller deltid. Det är av stor vikt att du har en yrkeserfarenhet av både äldre och nyare teknik inom fordonsområdet och hela tiden är villig att lära dig nytt och även förmedla dessa kunskaper.
Du har god samarbetsförmåga, erfarenhet av att arbeta i arbetslag och har ett stort intresse för skolutveckling. Självklart är du utvecklingsbenägen och nyfiken på nya utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-19

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>