GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Utbildare till YH- utbildning inom IT cloud and infrastructure specialist

Axel Weüdelskolan är en del av Kalmarsunds gymnasieförbund och bedriver YH- utbildning och komvuxstudier. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och flexibilitet är en del av vår vardag. Hos oss har du möjlighet att utvecklas pedagogiskt samtidigt som du kan kombinera ditt arbete inom IT-branschen

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Att utifrån de kursplaner som är framtagna till utbildningen utforma och genomföra de kurser som ingår i utbildningen. Administration, betygsättning och uppföljning av LIA är en del av arbetsuppgifterna. Samarbeta med de aktörer som är knutna till utbildningen och ha en aktiv dialog med ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Goda kunskaper inom
Nätverk och kommunikation.
Projektmetodik och
Förändringsledning och
Affärs- och konsultmannaskap

Behärska det engelska språket i tal och skrift.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-01

Utbildningen ges i olika delkurser och du har möjlighet att ge en eller flera kurser. Omfattningen styr utifrån vår överenskommelse dock minst 5 veckor. Delvis på distans. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>