GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i företagsekonomi

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås.

Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbud och har ca 1100 elever och ca 120 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik, handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat. Skolan har tre rektorer med ansvar för flera program.

På Stagneliusskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att varje elev ska erbjudas de bästa möjligheterna att nå sina studiemål. Vi är en skola med höga förväntningar, både på eleverna och oss själva. Vill du vara med och påverka och göra skillnad i en positiv och möjlighetsbaserad organisation, så är Stagneliusskolan en arbetsplats för dig.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan undervisa i företagsekonomi. Vi ser gärna att du även kan undervisa i juridik.
Tjänsten är tillsvidare på 50 % beroende på ämneskombination kan tjänstgöringsgrad öka.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Du ska vara intresserad av att arbeta i arbetslag och delta i olika utvecklingsgrupper. Vi fäster stort avseende vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-14

Löpande rekrytering.Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>