GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2020-12-07 Med möjlighet till förlängning. Löpande rekrytering kommer att tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker två yrkeslärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Lars Kaggskolans El- och energiprogram. Tjänsternas huvudinnehåll är praktisk och teoretisk undervisning i gymnasiekurser på El- och energiprogrammet. Kurserna innebär allt från grundläggande kurser i årskurs ett inom ellära och elektromekanik till djupare kurser i elkraftteknik, elmotordrivsystem, fastighetsteknik och energiteknik. Tjänsterna innebär även ett mentorsskap där du har ett nära samarbete med elevhälsan och vårdnadshavarna för att eleverna ska trivas, ha hög närvaro samt uppnå hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Till gymnasielärartjänsterna på el- och energiprogrammet söker vi i första hand behöriga yrkeslärare med ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Vi söker dig som arbetar inom något av områdena elteknik, automation eller energiteknik. Meriterande om du är auktoriserad starkströmselektriker. Du har goda yrkeskunskaper och har lätt för att handleda. Med ditt engagemang ger du eleverna utmärkta förutsättningar i att utvecklas så långt som möjligt. Du är en person som är bra på att samarbeta men tar samtidigt stort eget ansvar, du är flexibel samt gillar att ta initiativ och se möjligheter. Självklart är du utvecklingsbenägen och nyfiken på nya utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-01

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>