Kåren

Vi i kåren håller till i kårrummet som inte går att undvika om du tar dig en rask promenad genom Gallerian (alltså rakt igenom hela skolan)

Det är bara att komma in om du har något ärende, komma med ett förslag till ett nytt event, starta en sektion eller bara chilla. Vi står på din sida för ett starkare elevinflytande så tveka inte att kontakta oss!

Elevkåren på Jenny Nyströmsskolan är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation vars syfte är att göra det möjligt för medlemmarna att skapa en mer givande skoltid samt engagera medlemmarna och skapa gemenskap. Elevkåren vid Jenny Nyströmsskolan tillvaratar också sina medlemmars ekonomiska, ideella, sociala, akademiska och fackliga intressen.

Styrelsen och sektionsansvariga

Håll koll på kåren