Axel Weüdelskolan / Kunskapsporten / Om skolan / Aktuellt / Information om kursstarter v 12

Information om kursstarter v 12

Publicerad: 2021-01-26 14:45

SFI: Kursstart tisdag den 23 mars.
Gruv: Kursstart måndag den 22 mars
Gy: Kursstart måndag den 22 mars

Du ansöker via länk nedan.

SFI: Kursstart tisdag den 23 mars. Du ansöker via länken nedan.

 länk till webbansökan


Gruv: Kursstart måndag den 22 mars

Till starten den 22 mars så kan du söka svenska som andraspråk, svenska, engelska (ej delkurs 1) och matematik. Svenska som andraspråk, engelska och matematik finns på dagtid eller på kvällstid (ej svenska som andraspråk delkurs 1). När du väljer kurser i webbansökan så väljer du samtidigt dagtid eller kvällstid. Kurserna heter:

GRNSVA2 DAG MAR-21
GRNSVA2 KVÄLL MAR-21

GRNENG2 DAG MAR-21
GRNENG2 KVÄLL MAR-21

GRNMAT2 DAG MAR-21
GRNMAT2 KVÄLL MAR-21

Svenska söker du direkt via studie- och yrkesvägledare Peter Fors, 0480-45 18 15. Du får antagningsbesked till den mejl du använder när du gör din ansökan. Ibland så hamnar tyvärr antagningsbesked i skräpposten så det är viktigt att du noga kontrollerar alla mejl i din inkorg.

Du som blir antagen till en kurs kommer att bli kontaktad av undervisande lärare under vecka 12 (mån-fre).

Sista dag för ansökan är den 28 februari. Antagningsbesked skickas ut under v 9. Du ansöker vi länken nedan. Det finns en film på vår hemsida som visar hur du ansöker via webbansökan. Välkommen med din ansökan! länk till webbansökan

Gy: Kursstart måndag den 22 mars

Vecka 12 startar flexkurser på gymnasial nivå.

Du som blir antagen till en kurs kommer att bli kontaktad av undervisande lärare under v 12. Olika kurser har lektioner olika dagar vilket betyder att du kan bli kontaktad av olika lärare olika dagar under den veckan.

Du får antagningsbesked till den mejl du använder när du gör din ansökan. Ibland så hamnar tyvärr antagningsbesked i skräpposten så det är viktigt att du noga kontrollerar alla mejl i din inkorg.

Sista dag för ansökan är den 28 februari. Antagningsbesked skickas ut under v 9. Du är välkommen med din ansökan via webbansökan (se länk nedan). länk till webbansökan

Vi vill uppmana alla våra elever att kontinuerligt logga in på era ksgyf.se konton. Behöver vi komma i kontakt med er gör vi det via er ksgyf.se mail.

Kunskapsporten