Lars Kaggskolan / Om skolan / Kika in / Framtidsmässan 2020

Framtidsmässan 2020

Publicerad: 2020-02-24 20:33

Den 4 mars är det dags för den årliga framtidsmässan. Mässan riktar sig till alla elever i årskurs 3 och pågår mellan kl 09-13 på Jenny Nyströmsskolan. Lotsar eller undervisande lärare sköter närvaro. Även elever i åk 2 är välkomna om man vill och ingen annan aktivitet är inplanerad. Du som lots får gärna informera din klass om det.

Denna dag ger dig en unik möjlighet att få lyssna och ställa frågor till informatörer från olika universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, utlandsstudier, representanter från arbetslivet m.fl.

Framtidsmässan är till både för dig som inte alls vet vad du skall göra efter gymnasiet och för dig som vet ungefär vad du vill syssla med. Det är ett unikt tillfälle att få samlad information om möjliga vägar efter studenten så passa på att lyssna och ställa frågor till våra informatörer!

  • Du har under dagen möjlighet att gå på en mängd olika informationspass som är 30 minuter långa. Ingen förbokning utan först till kvarn gäller.
  • De flesta informatörer har bokbord i "gallerian". Där kan du också få information samt ställa dina frågor.

Kaggs elever äter lunch i Lars Kaggskolans matsal. Matsalen kommer ha öppet till 13.15 denna dag. Efter klockan 13 är det lektioner enligt schema.

Hela mässprogrammet finns här (PDF) >>