Lars Kaggskolan / Om skolan / Kika in / Student 2021 - Uppdaterad information

Student 2021 - Uppdaterad information

Publicerad: 2021-05-04 10:19

Avslutningen 2021

Instruktioner för studentdagen 10 juni 2021

Studenten 2021 präglas av den speciella samhällssituation vi befinner oss i och programmet är anpassat efter de rekommendationer vi alla måste förhålla oss till. Vi vädjar till alla att under dagen ta sitt personliga ansvar och med respekt för sina medmänniskor hålla de avstånd som krävs.

Då nya rekommendationer kommit från region Kalmar så tillåts två anhöriga per student att delta vid utspringen. Anhöriga är välkomna till skolan 10 minuter före utspringet (se schema nedan), där de får vänta på anvisad plats. De anhöriga släpps in på skolgården när föregående avgångsklass har sprungit ut och lämnat skolgården. För att organiseringen och tidplanen för studentdagen ska fungera på ett smidigt sätt måste angivna tider följas mycket noggrant.

Respektive klass träffar sina lotsar 5 minuter före aviserad tid för fotografering vid flaggstängerna, bredvid personalparkeringen. Efter fotograferingen går studenter och lotsar gemensamt till matsalen enligt tidsschemat för att äta lunchbuffé. Betygsutdelning, utdelning av eventuella premier och mösspåtagning sker därefter i angiven sal. Efter samlingen är det dags för utspring!! I år sker utspringet mot Lars Kaggskolans innergård vid C-entrén. Klassen samlas fem minuter före annonserad tid vid trappan som leder mot entrén. Ställ upp på ett sådant sätt att ni springer ut parvis.
Utspringet kommer att livestreamas och sändas direkt via länk på Lars Kaggskolans hemsida på studentdagen. Tipsa gärna släkt och vänner som inte deltar att de kan se utspringet i realtid. På grund av GDPR kommer utspringen inte att kunna ses i efterhand.

Då ni sprungit ut vill vi att ni skyndsamt lämnar innergården så att vi kan låta övriga Kagg-studenter springa ut enligt programmet för dagen!

Här hittar du tidsschema för studentdagen 10 juni 2021

Lars Kaggskolans personal vill tacka för tre härliga år och önskar er ett STORT LYCKA TILL i framtiden!

Angående livesändningen under studentutspringen