Gymnasiemässan 2013

Publicerad: 2013-10-16 10:00

Ölands Gymnasium med elever och lärare vill tacka alla som kom förbi och hälsade på oss på vår pop-restaurang samt vår hotellmonter!

Vi hade en jätterolig mässa och det hoppas vi att ni hade med!

För första gången någonsin anordnade Ölands Gymnasium en Pop-up restaurang och vilket tillfälle passade bättre än Gymnasiemässan i Kalmar 12/10 2013.

Redan på fredagen satte vi igång med förberedelserna, tältet byggdes utomhus och montern inomhus. Kl 08 på lördag morgon anlände bussen med all mat och vi var i full gång! Menyn bestod av Pulled pork chili med grillad baguett, salladslök och betor samt en efterrätt, Nyponsoppa med Mascarponecremé.

I samband med mässan annordnade vi även en tävling där en lycklig vinnare får en av Halltorps kockar hem till sig för att laga en middag! Dragningen sker under Öppet Hus 23/11.

I tältet stod Viktor Ellström, Årets Kockelev 2013, och flamberade.

Vår hotellmonter inne bemannades av våra proffsiga hotell- och turismelever. Vi är extra stolta över att även elever som tagit studenten inte tvekar över att ställa upp och berätta om sin utbildning hos oss. Att återkomma till skolan på det sättet måste vara ett gott betyg!

Hoppas att vi får träffa er hos oss till hösten! Vi laddar redan för nästa års mässa och behöver såklart Din hjälp!