Stagneliusskolan / Om skolan / Covid-19 / Här kan du beställa lunchlåda/lunchbidrag

Här kan du beställa lunchlåda/lunchbidrag

De gymnasieelever som går på någon av gymnasieförbundets gymnasieskolor och som har hänvisats till fjärrundervisning av skolan har möjlighet att hämta enklare lunchlåda på anvisade skolor på vissa orter från och med den 24 januari. Det är olika regler beroende på vilken kommun du bor i. Läs vad som gäller för din kommun genom att klicka på länkarna nedan.

Beställ lunchlåda eller lunchbidrag här:

(Obs! Endast inloggade elever på skolmailen har behörighet)

Lunchbidrag behöver sökas för varje dag du önskar bidrag i formulären nedan.

Du beställer dag för dag senast klockan 12.00 den sista skoldagen före aktuell lunchdag.

Vecka 18  Vecka 19
Måndag v.18
Tisdag v.18
Onsdag v.18
Torsdag v.18
Fredag v.18
Måndag v.19
Tisdag v.19
Onsdag v.19 (ingen skollunch)
Torsdag v.19 (ingen skollunch)
Fredag v.19 (ingen skollunch)

Avhämtningsställen och information för dig som är :

Lunchbidrag

Om du inte har möjlighet att hämta en lunchlåda från närmaste avhämtningsställe i din kommun kan du istället ansöka om lunchbidrag på 25 kr/dag.

Vissa elever har möjlighet att söka lunchbidrag enligt följande förutsättningar:
1. Din skola har bestämt att du ska ha fjärrundervisning denna dagen
2. Du har mer än 3 km (folkbokföringsadressen) till närmsta matuthämtningsplats

eller
du bor inte i Borgholm, Kalmar, Mörbylånga, Torsås, Nybro, Emmaboda eller Mönsterås kommuner

eller
du har mindre än 15 min från det att din lunch börjar till avhämtningstiden slutar. (detta gäller från och med 15 februari 2021)
Ex 1. Din lunch börjar kl. 12.50 och avhämtningstiden slutar kl. 13 - då har du rätt till lunchbidrag.
Ex 2. Din lunch börjar kl. 12.30 och avhämtningstiden slutar kl. 13 - då har du inte rätt till lunchbidrag.
3. Du noterar de dagar du vill ha bidrag i respektive dags "Lunchlådeformulär". Se länk ovan.

Önskar du lunchbidrag så anmäler du det i gymnasieförbundets webbformulär. Lunchbidrag behöver sökas för varje dag du önskar bidrag i formulären ovan. Se länk ovan.

För att detta ska fungera så krävs det att du har registrerat dina bankkontouppgifter i vår e-tjänst. Gå till www.gyf.se/lunchbidrag och följer instruktionerna för att få bidrag.

Vid frågor om ersättning, kontakta gärna This is an email address