Stagneliusskolan / Om skolan / Elevkåren / Information om elevkåren

Information om elevkåren

Stagneliusskolans Elevkår är en ideell förening på Stagneliusskolan. Elevkåren består av medlemmar som går på skolan. Medlem kan alla elever på skolan bli, oftast i samband med något av våra många evenemang eller under Medlemsveckan. Elevkåren har en styrelse som driver verksamheten som medlemmarna önskar. Styrelsen röstas fram varje årsmöte, som vanligtvis äger rum på vårkanten. Medlemmar kan genom att skicka in motioner på årsmötet eller att direkt kontakta styrelsen påverkar allt som händer i kåren och på skolan. Medlemmarna har makten.

Vilka är Staggs Elevkår?

Medlemmarna!

Varför ska du gå med i Staggs Elevkår?

Som medlem blir du en del av vår gemenskap. Du får desutom förmåner som rabatter i flera affärer i Kalmar samt rabatterat pris på Rugbybiljetten. Nytt för i år är att medlemsskapet är kostnadsfritt, alltså finns det inget negativt med att vara medlem i elevkåren!

Vad gör Staggs Elevkår?

Elevkåren jobbar ideellt och har som mål att medlemmarna ska få en roligare och mer givande gymnasietid. För att lyckas med detta anordnar vi evenemang såsom Staggjakten, Pubrundan och den välkända Rugbyn.

Var är Staggs Elevkår?

På källarplan i västra flygeln har Staggs Elevkår sitt egna tillhåll. Här finns utrymme för medlemmar att umgås, plugga, kolla film eller bara vara.
Varmt välkomna!

Ni når oss lättast på något av följande sociala medier:

Hemsida: www.stagg.se
Twitte
r:
Stagsselevkar
Instagram: Staggselevkar
Snapchat: staggkaren
Facebook: Stagneliusskolans Elevkår

Eller på ordförandes mail: This is an email address

Tveka aldrig att kontakta oss i styrelsen för frågor!