Stagneliusskolan / Om skolan / Kika in / Föräldramöte ht-20

Föräldramöte ht-20

Måndagen den 21 september kl. 17.30 är du som är vårdnadshavare till elev i åk 1 välkommen på föräldramöte.

På grund av pågående coronapandemi kommer vi i år att genomföra föräldramötet digitalt. Detta för att undvika både onödiga resor och trängsel i våra klassrum. De lärare som är mentorer i Din klass kommer att leda mötet och hålla i övergripande information kring t.ex. skolstart, schema, kurser etc. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor direkt under mötet men det går förstås också bra att efteråt ta en enskild kontakt med Din mentor om du så önskar.

Här kommer vi under dagen den 21/9  att publicera diverse material och dokument kring skolans rutiner som kan vara bra för Dig att känna till. Skolledningen kommer även att lägga ut ett inspelat material med en mer övergripande presentation av skolan och med information vi vet att Du som vårdnadshavare brukar ha nytta av.

I högerspalten kommer du att hitta en länk direkt till den klass din son/dotter går i. När du klickar på länken till din klass kopplas du upp live till mentorerna och kan ta del av informationen som ges samt ta upp frågor du önskar prata om.

Vi kommer att använda Google Meet, för att det ska fungera bra finns det några saker du bör tänka på:

• Använd helst webbläsaren Google Chrome
  • Se till att din dator och webbläsaren är uppdaterad
  • Kontrollera att ljudet fungerar på datorn
  • Ladda ner appen "Meet" ifrån Google om du använder mobil eller surfplatta

Vi önskar alla hjärtligt välkomna!

Länkar till föräldramötena kl. 17.30

Skolledningens presentation

Bra för dig som vårdnadshavare att känna till