Stagneliusskolan / Om skolan / Kika in / Föräldramöte ht-21

Föräldramöte ht-21

stagneliusskolan ligger vid systraströmmen

Måndagen den 20 september kl. 18.00 är du som är vårdnadshavare till elev i åk 1 välkommen på föräldramöte.

På grund av pågående coronapandemi kommer vi i år att genomföra föräldramötet digitalt. Detta för att undvika både onödiga resor och trängsel i våra klassrum. De lärare som är mentorer i Din klass kommer att leda mötet och hålla i övergripande information kring t.ex. skolstart, schema, kurser etc. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor direkt under mötet men det går förstås också bra att efteråt ta en enskild kontakt med Din mentor om du så önskar.

Här kommer vi under dagen den 20/9  att publicera diverse material och dokument kring skolans rutiner som kan vara bra för Dig att känna till.

Nedan hittar du en länk direkt till den klass din son/dotter går i. När du klickar på länken till din klass kopplas du upp live till mentorerna och kan ta del av informationen som ges samt ta upp frågor du önskar prata om.

EK21A1 EK21A2 EK21A3 EK21A4
EK21A5 HA21A1 SA21A1 SA21B1
SA21C1 SA21E1 SA21E2 SA21E3
SA21F1

Vi kommer att använda Google Meet, för att det ska fungera bra finns det några saker du bör tänka på:

• Använd helst webbläsaren Google Chrome
  • Se till att din dator och webbläsaren är uppdaterad
  • Kontrollera att ljudet fungerar på datorn
  • Ladda ner appen "Meet" ifrån Google om du använder mobil eller surfplatta

Vi önskar alla hjärtligt välkomna!

Bra för dig som vårdnadshavare att känna till

Gymnasist - att hantera livet i gränsen mellan ungdom och vuxen

Läs gymnasieförbundets elevhälsas broschyr om råd och tips inför gymnasietiden.

Gymnasist - att hantera livet i gränsen mellan ungdom och vuxen (840 kB)