Angående livesändningen under studentutspringen

Publicerad: 2021-06-04 15:21

Snart stundar studenten och avgångselevernas gymnasietid inom Kalmarsunds gymnasieförbund går mot sitt slut. Kalmarsunds gymnasieförbund kommer att livesända studentutspringet på våra tre gymnasieskolor digitalt så att vänner, släkt och anhöriga kan ta del av utspringet i realtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund följer GDPR och vill därför informera er om följande:

• Filmningen kommer genomföras inom ett tydligt uppmärkt/avgränsat område på din skola.
  • Om du av någon anledning inte vill synas i livesändning så kan du inte delta i utspringet. Informera din mentor/lots om du inte deltar.
  • Vi rekommenderar elever med skyddade personuppgifter att avstå studentutspring.
  • Utspringen kommer endast vara livesänt  - inget material lagras. Det kommer alltså inte gå att se sändningen i efterhand.

Vart hittar du livesändningen?

En länk till livesändningen kommer att publiceras på din skolas hemsida i god tid innan din studentdag. Hänvisa släkt och vänner till din skolas hemsida för att ta del av livesändningen. Livesändningen börjar ca. 30 minuter innan första utspring och avslutas efter sista utspring på skolan.

Studentdagarna:

9 juni Stagneliusskolan - livesändning från kl. 10.45 - ca. 15.15

10 juni Lars Kaggskolan - livesändning från kl. 10.45 - ca. 15.30.

11 juni Jenny Nyströmsskolan - livesändning från kl. 09.30 - ca. 15.00

Barometern har informerat att de kommer att vara på plats under studentutspringet och livesända.

Kalmarsunds gymnasieförbund reserverar oss för att riktlinjerna ovan kan komma att ändras beroende på smittspridningsläget och nationella rekommendationer.

Kalmarsunds gymnasieförbund önskar er en fin studentdag!

Här kan ni se skolornas och klassernas utspringstider